Zwembadaccessoires

Alles wat u nodig heeft

Zwembadafdekking

Het kiezen van een zwembadafdekking kan verschillende voordelen bieden, zoals: veiligheid, energie-efficiëntie en verbeterde waterkwaliteit. Bij Flexline kan u kiezen tussen verschillende soorten afdeksystemen, neem nu automatische zwembadafdekkingen, deze zijn gemakkelijk te bedienen via afstandsbedieningen, applicaties of via de elektrische kast. U heeft de volledige vrijheid om te kiezen waar u het rolluiksysteem wilt plaatsen.

Zwembadrolluik in Plage

Geïntegreerd in het zwembad

Het automatisch rolluiksysteem is geïnstalleerd in een onderwaterzitbank, ook wel Plage genoemd. U beschikt dan over een ligplatform om op te ontspannen, en zo kan het ook dienen als behuizing voor het rolluiksysteem. De zichtbare Plage kan zelfs in steen afgewerkt worden. Kies dan zelf of u de afdekking wilt integreren in een ondiepe Plage (op een diepte van 20 cm) of diepe Plage (op een door u gekozen diepte).

Zwembadrolluik in een aparte niche

Niet zichtbaar in het zwembad

Als u geen zichtbaar systeem in uw zwembad wenst, kies dan voor een rolluiksysteem achter het zwembad. De niche bevindt zich direct achter het zwembad en biedt u de maximale zwemruimte. Een oplossing die vaak gekozen wordt door fervente zwemmers.

Covrex isolerende lamellen of Quadro solar lamellen

De keuze is aan u, enerzijds voor de Covrex schuimgevulde lamel met isolerende eigenschap, die gedurende de hele levensduur van de afdekking het maximale isolatiecoëfficiënt biedt. Het is ook mogelijk om uw automatische afdekking uit te rusten met Quadro solar lamellen die het zwembadwater weten te verwarmen. Bestand tegen schokken, hagel, en extreme temperaturen.

Wij werken uitsluitend samen met de toonaangevende Belgische fabrikant Technics & Applications (T&A) voor alle soorten afdekkingsoplossingen. Als u bijvoorbeeld geen automatische rolluik wenst, bestaan er ook andere oplossingen zoals veiligheidsafdekkingen of seizoensafdekkingen. Deze voldoen allemaal aan veiligheidsvoorschriften en zijn ontworpen om uw zwembad te isoleren, te beschermen en proper te houden.

Zwembadafdekking

Onderwaterverlichting

Dankzij ingebouwde LED-spots, geniet u langer van uw zwembad, denk aan gezellige zomeravonden. Zwembadverlichting creëert ook een betoverende ambiance  voor een visueel antrekkelijke omgeving. LED-spots zijn zeer energiezuinig en hebben een langere levensduur dan conventionele verlichting. Wij bieden witte of gekleurde LED-verlichtingn aan. Samen met uw zwembadbouwer kunt u bepalen hoeveel spots en aan welke zijde van het zwembad u ze wenst.

Onderwaterverlichting

Afwerking van de ingebouwde onderdelen

De behuizing van ingebouwde onderdelen in een zwembad zijn een essentieel aspect van het zwembadontwerp, omdat het niet alleen beschermt, maar ook bijdraagt aan de esthetiek en functionaliteit van uw zwembad. De afwerking van ingebouwde stukken kunnen in verschillende kleuren zijn, alsook in roestvrij staal. Dit laatste geeft een strakke en moderne uitstraling aan uw zwembad. 

Afwerking van de ingebouwde onderdelen

Tegenstroomsystemen

Een tegenstroomsysteem creëert een stroming in het zwembad waartegen gezwommen kan worden, hierdoor blijft men op één plek zwemmen. Het is vooral handig voor zwemmers die baantjes willen trekken maar niet constant willen omkeren. Combineer sport met ontspanning! Het is ook een uitstekende manier om ruimte te besparen en het gebruik van het zwembadgebied te maximaliseren. Onze polypropyleen copolymeer zwembaden zijn compatibel met tegenstroomjets voor recreatieve zwemmers en ook met tegenstroomturbines voor de meer gevorderde zwemmer.

 

 

Tegenstroomsystemen

Waterbehandeling en technische aspecten

Het behouden van proper en gezond water is essentieel voor de goede werking van een zwembad. Diverse waterbehandelingtechnieken zijn compatibel met de Flexline zwembaden. Van automatische behandelingen met weinig chloor tot natuurlijke biologische filtersystemen, informeer u bij uw zwembadbouwer voor een behandeling op maat van u en uw gezin. 

Waterbehandeling en technische aspecten