Het zwembad op maat,
de afwerking naar keuze

Flexline biedt u de mogelijkheid een inbouwzwembad te ontwerpen volgens uw eigen voorstelling en wensen.
U bent 100% vrij in uw keuze, uw zwembad kan volledig opgaan in de architectuur van uw huis en uw tuin.
De Flexline monoblok zwembaden zijn bijna oneindig moduleerbaar. Er is slechts één beperking: uw eigen creativiteit.

Stel nu uw Flexline zwembad samen

Kuipen in polypropyleen

De Flexline monoblok kuipen worden gemaakt uit polypropyleenplaten, die in de fabriek aan mekaar gelast worden. Zo garandeert men onopvallende naden.

Scheurvast, flexibel, licht en recycleerbaar: door de jaren heen heeft polypropyleen zich bewezen als het perfecte materiaal voor de constructie van inbouwzwembaden.

Met deze techniek kunnen we zwembaden op maat ontwikkelen die aan uw wensen voldoen. Ze kunnen immers gemakkelijk aan uw project en aan de vorm van uw tuin aangepast worden.

Een diepte van 150cm is ideaal zowel om de ontspannen als om te zwemmen en garandeert in combinatie met de zwembadafdekking Covrex® Pool Protection een snelle opwarming van het water.

Configureer uw zwembad in enkele clicks en creëer de vorm die het beste in uw project past.

Voordelen van de Flexline zwembaden

 • Flexibiliteit: u kiest de lengte, de breedte en de diepte van uw zwembad.
 • Waterdichtheid: zoals alle monoblok of monokuip zwembaden zijn de Flexline kuipen volledig waterdicht. Deze waterdichtheid wordt gegarandeerd door onze polypropyleenleverancier. De gekozen accessoires worden in de fabriek gemonteerd en getest, zo is het probleem van de waterdichtheid onbestaand.
 • Snelle plaatsing: de Flexline kuipen worden in één stuk bij u geleverd. Alle accessoires worden in de fabriek al gemonteerd. Aansluitend wordt het bad met een aangepaste vrachtwagen geleverd. Alle toebehoren dat nodig is voor de opstart van het zwembad wordt samen geleverd om geen tijd te verliezen en dubbel werk te vermijden.
 • Kwaliteitscontrole: de polypropyleen zwembaden genieten van een dubbele garantie, enerzijds van de zwembadfabrikant, en anderzijds van LPW Corporate, de Belgische invoerder die reeds meer dan 50 jaar monoblok zwembaden maakt en plaatst.
 • Onderhoudsgemak: de polypropyleen zwembaden hebben gladde wanden zodat er geen algenvorming mogelijk is en het onderhoud snel en makkelijk kan gebeuren. Rust het zwembad uit met een Covrex® Classic afdekking en het blijft langer proper. Zo hoeft u het zwembad niet wekelijks te stofzuigen. Het vuil valt immers niet zo gemakkelijk in het water als bij een bad dat enkel met een zomerzeil is uitgerust. Uw zwembad op een intelligente manier beheren en onderhouden, kan met een intelligent filtersysteem zoals de Varioflow™
 • Energiezuinigheid: de zwembadafdekking Covrex® Classic voorkomt warmteverlies. U kunt de kuip eveneens op isolerende chape plaatsen zodat de isolatie van het bad nog verder doorgedreven wordt.
 • Hedendaags design, rechte hoeken: de lijnen van de Flexline baden zijn strak en puur. Het bad heeft gladde wanden en rechte hoeken wat perfect combineert met het sobere, hedendaagse design van vele tuinen.

4 kleuren om zich beter aan uw wensen aan te passen

De kleur van uw zwembad is een belangrijke keuze waar u achteraf niet op terug kunt komen.

In tegenstelling tot andere zwembadbekledingen die een middelmatige duurzaamheid bieden (zoals liners), zijn polypropyleen baden bestand tegen UV-stralen. De kleur vervaagt niet onder de zon of met de tijd want het materiaal is in de massa gekleurd.

De beste raad die we kunnen geven, is zeker de tijd te nemen om uw zwembad te kiezen en erop toe te zien dat het perfect in de omgeving past : in de tuin met de aanplantingen uiteraard, maar ook bij de woning en het eventuele poolhouse.

Aarzel dus niet om een tuinarchitect of raadgever in te schakelen. Vergeet bovendien niet dat onze verdelers vakmensen zijn met veel ervaring in de plaatsing van zwembaden en u vanzelfsprekend kunnen helpen bij het kiezen van de juiste kleur van uw zwembad.

 • white

  Met een witte kleur krijgt uw bad iets van een lagune, het water heeft een turkooise kleur.

 • ice blue

  De zeer lichtblauwe kleur geeft een mooie weerspiegeling, die iets sterker is dan bij wit.

 • pearl grey

  Dit grijs zet een sobere en dicrete toon. Een grijs zwembad past in hedendaagse tuinen.

 • beige

  Le beige donne des reflets légèrement verts, proches de ceux de l’eau d’une rivière.

Accessoires

Over LPW

De Flexline zwembaden worden in België verdeeld door LPW Corporate, wiens naam al gemaakt is in de zwembadwereld. De groep LPW Corporate produceert de LPW Ceramic Pools en VITA POOLS zwembaden sinds meer dan 50 jaar. Alle zwembaden uit het gamma van LPW Corporate worden exclusief door een netwerk van erkende verdelers gecommercialiseerd, zodat onze klanten op een goede service en dienst na verkoop in hun regio kunnen rekenen.

LPW heeft z’n eerste composiet monoblok zwembad gecreëerd in 1962 in Limburg. 10 Jaar later werden diezelfde monoblok baden uitgerust met een geïntegreerde rolluikbak.

In 2003 kwam de eerste zwembadafdekking met volle lamellen en flexibele verbindingen op de markt. Dit is de eerste afdekking die bestand is tegen hagel en extreme temperaturen. Vandaag geniet de Covrex® Classic afdekking van 5 jaar garantie en is hij uiterst onderhoudsvriendelijk.