De filtratie of technisch pallet

Filtratie van het zwembadwater is onontbeerlijk en gebeurd door middel van een pomp en een filter.

Het systeem bevindt zich in de buurt van het zwembad, in een afgesloten lokaal waar het beschermd wordt tegen vrieskou. De Flexline-zwembaden zijn standaard uitgerust met een zandfiltratiesysteem, aangepast aan het volume van uw bad.

Waarvoor dient de waterfiltratie van uw zwembad ?

De atmosferische vervuiling en het zwemmen draagt ertoe bij dat bepaalde elementen zich opstapelen op het wateroppervlak en uiteindelijk naar de bodem van uw bad zakken. De waterkwaliteit van een niet-gefilterd bad neemt snel af en de filtratie verwijdert de onoplosbare partikels die zich opstapelen in het water.

Het is daarom belangrijk om voor een intelligenten en milieubewuste filtratie te kiezen : met een filtratiesysteem aangepast aan het volume van het te behandelen water, verkleint u de ecologische voetafdruk van uw installatie.

Le circuit hydraulique d’une piscine comprend:

De plus, en optant pour une filtration intelligente de type Varioflow™ ou INTELLIFLO,vous pourrez adapter le débit de la filtration en fonction de plusieurs paramètres comme la température extérieure, la fréquence d’utilisation, ...